Charles Loos,
Piano
Natacha Wuyts,
Zang
Jazzconcert

Zo 7 mei 2017

15 u. - Huis De min
Mechelen

€ 30,00/€ 27,00/€ 20,00
€ 18,00

Abonnement:

€ 27,00/€ 24,00/€ 15,00
€ 10,00

Abonnementen zijn te betalen:

Ter plaatse in Huis De Min
Aan de kassa voor elk concert/lezing
Via overschrijving
Telefonisch
Schriftelijk
Via Contact

Informatie tickets
Hoe bestelt u tickets

Intiem Jazzconcert in Huis De Min met
Charles Loos, Piano & Natacha Wuyts, Vocals

“Wanneer Natacha Wuyts en Charles Loos samen spelen, spatten de vonken er al van bij de eerste noot vanaf”.

“Hun beider muziek versmelt als bij magie en hun diepzinnige melodieën sleuren je mee in een draaikolk van emoties”.


“Wanneer Natacha Wuyts en Charles Loos samen spelen, spatten de vonken er al van bij de eerste noot vanaf. Hun beider muziek versmelt als bij magie en hun diepzinnige melodieën sleuren je mee in een draaikolk van emoties. Met lichte tred verkennen ze onbetreden paden. De swing van Natacha past prachtig bij de speciale klank en stijl van Charles.” (Le Soir).

In 2011 begonnen Natacha en Charles samen mee te draaien in het Brusselse jazzclubcircuit. Algauw werden ze ook elders in het land gevraagd en voor ze het wisten mochten ze gaan optreden in Frankrijk, Zwitserland en Hongarije.

Eind 2012 brachten ze op het label Quetzal hun eerste album uit, ‘Nat’, met daarop zowel nummers in duo als met grote formaties (zoals het Orchestre de chambre de la Néthen) en tal van special guests zoals Stéphane Mercier, Jean-Paul Estiévenart, Manu Bonetti, Cédric Raymond en Basile Peuvion. Op het podium speelt het duo wel eens minder bekende standards op een volledig eigen manier maar ook veel eigen composities, afwisselend in het Engels of het Frans.

Charles Loos is één van onze allergrootste jazzmuzikanten. Hij treedt veelvuldig op in de Verenigde Staten. Charles Loos is klassiek geschoold, componeert zelf en nam reeds talrijke CD's met zijn muziek, zie: http://www.jazzinbelgium.com/person/charles.loos.

Charles Loos geeft een Masterclass Jazz-Piano in Muziekschool Wonderful World op zaterdag 6 mei  2017 van 10:00 u. tot 18:00 u. gevolgd door een concert om 19:00 u.

Natacha Wuyts et Charles Loos "Someone to watch over me" (Gershwin) Studio Wazif 2012 Prise de son: Bernard Focquet Images: Bernard Rosenberg Montage: Luisa Cherdaoui

Presentatie: Veerle Deknopper