ArtistsUnited ArtistsUnited is een belangenvereniging én dienstenprovider voor iedereen die werkt of tewerkstelt in theater, dans, beeldende kunst, televisie, film, literatuur en muziek. Van Statuut van de Kunstenaar tot professionele oplossingen voor uw tewerkstellingen, betalingen en administratief werk.


Het instrumentenfonds werd in 2011 opgericht door enkele enthousiastelingen met o.a. een muzikale achtergrond in zowel orkesten als ensembles. Het nam zijn huidige naam Instrumentenfonds aan in 2014. 

Het doel van de vzw is het helpen van (beginnend) muzikaal talent door hen goede (en dus vaak duurdere) instrumenten ter beschikking te stellen zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en kunnen focussen op hun muzikale carriere zonder de zware financiële investering die daar vaak mee gepaard gaat. Verder steunen wij muzikale projecten en gaan we samenwerkingsverbanden aan met orkesten, ensembles,  sociaal-artistieke projecten, (concert)organisaties in België.


Magazine Porticieen nieuw driemaandelijks Nederlandstalig niche magazine over klassieke muziek en opera, dat zich specifiek richt op de Vlaamse en Nederlandse lezer.


Klassiek Centraal, Webstek voor de Muziekliefhebber.


Coverband bruiloft,  voor de mooiste dag van uw leven moet alles kloppen, zo ook de bruiloft muziek. Feelings Band is een bruiloft band die uw bruiloft muziek kan verzorgen.


Veerle Deknopper, Schrijfsels van papier, partituur en poëzie. Boeken over bezieling.