Veerle Deknopper


Het nieuwe schooljaar vangt overal aan. Bij ons in Internationale Muziekschool en Concertorganisatie Wonderful World is dit niet anders. Enkel is het zo dat er vanaf heden wel plaats komt voor wat anders, wat extra schoonheid in de vorm van beeldende kunst in onze concertruimte.

Onze presentatrice en recensente, Veerle Deknopper, houdt zich de jongste jaren bezig met het maken van naïeve kunst en met het organiseren van tentoonstellingen in Kasteel Sterckshof te Deurne. Van hieruit zal zij om de drie maanden een nieuwe artiest uitnodigen om samen te exposeren in de concertzaal van Wonderful World.

De eerste artiest wiens werk vanaf september zal te bewonderen zijn, is schilder/stylist Johan Dekens uit Antwerpen. Als stylist en schilder kent hij de elegantie van het menselijke lichaam als geen ander. Als liefhebber van klassieke muziek, schildert hij steeds onder muzikale begeleiding van waaruit een groot deel van zijn werk is geïnspireerd. Zo schilderde hij meerdere taferelen in het teken van ballet.

De werken zullen niet alleen te bezichtigen zijn, maar worden ook te koop aangeboden.

U bent van harte welkom bij Galerij Wonderful World!