Word nu lid van de Vrienden van Wonderful World!

Steun Wonderful World en geniet van vele voordelen!

Muziekschool & Concertorganisatie Wonderful World heeft de steun van haar fans hard nodig. Als niet-gesubsidieerde organisatie kunnen wij niet bestaan zonder de financiële steun van onze leden. Voor slechts € 55,00 per jaar wordt u lid van de vriendenvereniging van Wonderful World. 

Als organisatie van Muziekonderwijs heeft Wonderful World zich in korte tijd verankerd in de Vlaamse muziekwereld. Deze positie kan Wonderful World versterken dankzij de actieve steun van haar leden. Mede op initiatief van een groep actieve Wonderful World-fans is daarom de Vrienden van Wonderful World opgericht!

Als ontmoetingsplek is een concertzaal waar het publiek met een glaasje in de hand zijn muziekvrienden spreekt. Dé plek om ervaringen uit wisselen en nieuwe vriendschappen te sluiten. De Vrienden van Wonderful World vervult dezelfde functie voor alle liefhebbers van klassieke muziek & Jazz. Via de Vrienden van Wonderful World komt u met andere liefhebbers in contact en bezoekt of bekijkt u samen de mooiste voorstellingen.

Steun aan musici

Met uw financiële bijdrage steunt u niet alleen Wonderful World maar maakt u tevens nieuwe initiatieven mogelijk. Met uw steun kunnen wij dus nog veel meer betekenen voor het klassieke muziekleven.

Het lidmaatschap van Vrienden van Wonderful World biedt u naast de ‘ontmoetingsplek’ nog tal van andere voordelen, zoals vrijkaarten voor voorstellingen en nog veel meer!

Word nu lid van de Vrienden van Wonderful World!

De Vrienden van Wonderful World - € 55,- per jaar.

De voordelen op een rijtje:

  • 10 % korting op al onze concerten, -26 jaar zelfs 35% korting op al onze concerten.
  • Gratis drankje na onze concerten.
  • Bovendien steunt u Wonderful World en het Belgische muziekleven!

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging e-mail.

Read in English

Naam *
Naam
Telefoonnummer
Telefoonnummer