ArtistsUnited ArtistsUnited is een belangenvereniging én dienstenprovider voor iedereen die werkt of tewerkstelt in theater, dans, beeldende kunst, televisie, film, literatuur en muziek. Van Statuut van de Kunstenaar tot professionele oplossingen voor uw tewerkstellingen, betalingen en administratief werk.


Het instrumentenfonds werd in 2011 opgericht door enkele enthousiastelingen met o.a. een muzikale achtergrond in zowel orkesten als ensembles. Het nam zijn huidige naam Instrumentenfonds aan in 2014. 

Het doel van de vzw is het helpen van (beginnend) muzikaal talent door hen goede (en dus vaak duurdere) instrumenten ter beschikking te stellen zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en kunnen focussen op hun muzikale carriere zonder de zware financiële investering die daar vaak mee gepaard gaat. Verder steunen wij muzikale projecten en gaan we samenwerkingsverbanden aan met orkesten, ensembles,  sociaal-artistieke projecten, (concert)organisaties in België.


Magazine Porticieen nieuw driemaandelijks Nederlandstalig niche magazine over klassieke muziek en opera, dat zich specifiek richt op de Vlaamse en Nederlandse lezer.


Klassiek Centraal, Webstek voor de Muziekliefhebber.


Coverband bruiloft,  voor de mooiste dag van uw leven moet alles kloppen, zo ook de bruiloft muziek. Feelings Band is een bruiloft band die uw bruiloft muziek kan verzorgen.


Veerle Deknopper, Schrijfsels van papier, partituur en poëzie. Boeken over bezieling.Cultuurpakt is een website voor cultuurliefhebbers. We weigeren ons in een hokje te laten duwen van genre, taal of kunstdiscipline, want, wat kunst is voor de ene, is dat niet noodzakelijk voor de andere. We pretenderen dus zeker niet de waarheid in pacht te hebben, wie zou ook… . We opteren er voor om mensen op hun eigen tempo te laten werken, geen verplichte stukken, geen werkdruk. Daarom ook zal u merken dat we op sommige momenten meer posten dan op andere, zo gaat dat nu eenmaal. Misschien hebben we soms zelfs 2 mensen die over hetzelfde schrijven, en er een andere mening op na houden, dat kan ook, en heeft u zelf een mening over kunst die u nergens anders kwijt kan? Neem dan zeker contact met ons op, er is voor iedereen die een open houding heeft naar anderen en naar kunst een plekje aan onze virtuele tafel.